Dvopek sa prosom Aleksandrija 130 g

120 rsd
Dvopek sa prosom je napravljen po originalnoj tehnologiji koja uključuje specifičan režim obrade i sušenja, koristeći brašno od celog zrna

Fitness hleb Mestemacher 500 g

300 rsd
Za one koji biraju bogatstvo ukusa i vrednosti prirodnih sastojaka, Mestemacher integralni ražani hleb sa celim zrnom raži, ovsem i

Fusilli testenina bez glutena Schar 250 g

360 rsd
Uživajte u zdravoj i ukusnoj testenini Fusili, posebno napravljenoj za sve one koji traže bezglutenske opcije. Schar testenina je napravljena

Gotova smeša za hrono hleb Interpak 750 g

220 rsd
Hrono smeša za hleb je idealan izbor za sve koji prate principe hrono ishrane! Ova gotova mešavina sadrži četiri vrste

Gotova smeša za hrono hleb Vega 500 g

150 rsd
Na jednostavan način napravite kvalitetan hrono hleb. Gotova smeša za hrono hleb vam omogućava baš to. Smeša je bez aditiva

Gotova smeša za proteinski hleb Vega 500 g

300 rsd
Smeša sa hleb sa visokim sadržajem proteina (27%). Pakovanje: 500 grama

Griz od heljde Interpak 250 g

330 rsd
Griz od heljde se pravi mlevenjem očišćenog zrna heljde i zadržava osobine integralnih žitarica – bogatstvo vlaknima, malo masti i

Griz od ječma Interpak 250 g

95 rsd
Griz od ječma se dobija odstranjivanjem plevice sa zrna ječma, nakon čega se očišćeno zrno melje i iz središta zrna

Griz od prosa Interpak 250 g

140 rsd
Griz od prosa je prirodan proizvod dobijen tehnološkim postupkom mlevenja očišćenog zrna prosa. Žute je boje i ujednačene granulacije. Bogat

Griz od raži Interpak 250 g

100 rsd
Griz se proizvodi od zrna raži, pažljivo prečišćenih od primesa i površinskih nečistoća. Tehnološki proces mlevenja i prosejavanja rezultira finim

Heljdino brašno bez glutena Slavuj 500 g

240 rsd
Heljdino brašno je prirodno bez glutena i sve češći izbor u savremenoj ishrani, naročito među osobama koje vode računa o

Heljdino integralno brašno Vega 500 g

Originalna cena je bila: 200 rsd.Trenutna cena je: 179 rsd.
Heljda, iako tehnički ne spada u žita, predstavlja mlinsku sirovinu zahvaljujući procesu prerade sličnom onom kod žitarica. Ova biljka uspeva