Pšenično brašno stvara mekane hlebove i peciva, dok ražano donosi rustičnu dubinu ukusa.
Heljdino je hrabro i orašasto, savršeno za palačinke, a bademovo raskošno i lagano, idealno za deserte.
Svako brašno priča svoju priču: vazdušasto, hrskavo, kremasto,toliko tekstura, toliko mogućnosti!
Umešajte malo čarolije!

Prikazano je svih 3 rezultata

Beskvasni hleb od heljde Bio kutak 350 g

180 rsd
Bio kutak heljdin hleb predstavlja savršenu kombinaciju heljdinog i pšeničnog integralnog brašna. Bogat heljdinim brašnom, ovaj hleb nudi visok udeo

Ovseni hleb beskvasni Bio kutak 350 g

180 rsd
Ovseni beskvasni hleb donosi vam neodoljiv ukus i obilje hranljivih vrednosti. Uživaćete u svakom zalogaju. Receptura kombinuje ovseno i pšenično

Raženi hleb beskvasni Bio kutak 350 g

170 rsd
Beskvasni hleb, bez sadržaja dodatih aditiva i konzervansa. Nutritivna vrednost Količina na 100 g Energija 935 kJ / 224 kcal