Heljdine pahuljice Slavuj su odličan izvor ugljenih hidrata, vrednih celuloznih vlakana, vitamina i esencijalnih mikroelemenata. Ove pahuljice su savršen izvor energije za ceo dan, jer doprinose boljem varenju i održavaju osećaj sitosti.
Tajna visokog kvaliteta heljdinih pahuljica je zapravo prilično jednostavna. Heljda se uzgaja u optimalnim klimatskim i ekološkim uslovima u Rusiji. Zrno heljde se pažljivo od ljuske, bez oštećenja njene opne. Nakon toga se podvrgava pažljivom pariranju pod pritiskom i onda se splkošti. Ovaj proces čini da zrno ostane celo i zadrži sva svoja prirodna svojstva. Tako dobijamo zdrav i hranljiv doručak koji je savršen za početak dana.
Primer recepta sa heljdinim pahuljicama
Priprema ukusnog i zdravog doručka traje svega 3 minuta:
- Prelijte pahuljice u odnosu 1:2, koristeći toplu vodu, tople mlečne napitke, prirodne sokove, jogurt ili po vašem izboru.
- Promešajte i ostavite da odstoji 3 minuta (5-7 minuta ako koristite hladni napitak).
- Dodajte svojim pahuljicama ukusne sastojke po želji, kao što su banane, suvo ili sveže voće, džem, čokolada ili kockice netrafinisanog šećera od trske.
Sastav: 100% heljdine pahuljice.
Važno je napomenuti da ne sadrže GMO sastojke. Uživajte u ukusnom, zdravom i brzom doručku uz heljdine pahuljice Slavuj!
Recenzije
Još nema komentara.