Ovaj začin za pečenu piletinu je savršen dodatak za sve vaše kulinarske poduhvate, bilo da pripremate belo meso ili batak, u rerni ili na roštilju. Kotányi mešavina začina će vašu piletinu učiniti glavnom zvezdom svakog obroka, donoseći bogatstvo ukusa i mirisa koji će oduševiti sve ljubitelje dobre hrane.
Sastav:
Jodirana kuhinjska so (kuhinjska so, kalijum-jodid), začinska paprika, kukuruzni skrob, beli luk, biber, majoran, ruzmarin.
Za pečenje u rerni:
-
- Posolite i začinite piletinu sa Kotányi mešavinom začina pre pečenja za bogatiji i intenzivniji ukus.
- Pečenu piletinu poslužite uz omiljene priloge za potpuni obrok.
Za roštilj:
-
- Pre pečenja, meso utrljajte mešavinom začina i ostavite da odstoji nekoliko sati kako bi se začini potpuno apsorbovali.
- Pecite na srednje jakoj vatri dok meso ne postane zlatno i hrskavo.
Kotaniy začin za pečenu piletinu:
- Poboljšava ukus: Dodaje bogatstvo i dubinu ukusa svakom jelu.
- Praktičan je: Idealno izbalansirana mešavina začina štedi vreme i trud u kuhinji.
- Svestran: Pogodan za različite metode pripreme piletine.
Napravite svoje obroke nezaboravnim uz Kotányi začin za pečenu piletinu!
Neto količina: 110 grama
Recenzije
Još nema komentara.